Door de grote vraag naar professionele zzp’ers in het bedrijfsleven heeft Accur administraties & opleidingen een zeer geschikte en op maat gesneden cursus/training voor u op dit gebied.

De cursus/training vormt een stevig fundament om uw bedrijf financieel gezond te maken en te houden.

Algemene informatie


Vraag jij je wel eens af welk tarief je nu eigenlijk moet vragen voor je diensten ? Raak je verward doordat de meest uiteenlopende tarieven je om de oren vliegen ? Of vind je het moeilijk om je prijs te noemen ? Je verkoopt jezelf makkelijker als je inzicht hebt in de financiële situatie van je bedrijf! Voor de (startende) zzp’er  is deze cursus/training een prima keuze.

Doel


De cursus/training zzp’er – SOS administratie/boekhouden geeft inzicht in het belang van een goede administratie te hebben, wat administreren inhoudt en de boekhoudmethoden. Geeft een handreiking in het opzetten van een goede administratie. Geeft uitleg over boekhouden.    

Resultaat


Na het volgen van deze cursus/training heeft u een eenvoudig systeem om overzicht te hebben van je inkomsten en uitgaven. Je krijgt je geld veel eerder binnen omdat je weet hoe je je debiteuren aanstuurt. Je begrijpt je accountant en je bent niet langer afhankelijk van hem. Je kunt je jaarrekening lezen. Je weet hoe je een begroting moet opstellen. Je kunt je geldstromen managen zodat je weet of je een investering wel of niet kunt doen.

Inhoud


Waarom administreren ?, Wat is administreren ?, Eisen aan de administratie, Administreren/boekhouden in de praktijk, Wat is boekhouden ?, Zelf doen of uitbesteden ?, Pakketkeuze ?, Balans en resultaatrekening, Financiële overzichten, Jaarafsluiting, BTW, Van administreren naar sturen en een accountant – en nu?                                                                                                                        

Trainers


Trainers met een ruime praktijkervaring en een brede kennis verzorgen deze cursus/training. Een aantal van hen heeft bovendien een succesvolle eigen onderneming c.q. is werkzaam in het bedrijfsleven.

 Toelatingseisen


Om deel te kunnen nemen aan deze cursus/training  is een algemene ontwikkeling op mavo-, meao-, vmbo- of vbo-niveau gewenst. Ook met nieuwsgierigheid en vakgerichte interesse  wordt u toegelaten.

 Cursusmateriaal


Aan het eind van de cursus/training wordt het cursusmateriaal in een ordner aan u ter beschikking gesteld ten behoeve van eventueel naslagwerk.

 Informatie


Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de heer J. Baltussen op telefoonnummer 06-23936327 of via e-mail info@accur.nl.